Coloane Decorative pentru Nunti CoArtCo

Nunta este un eveniment special plin de emotii si de momente speciale alaturi de cei dragi. Decorurile pentru acest eveniment sunt foarte importante pentru ca ele aduna invitatii la discutii si poze. In functie de tematica se pot realiza diferite decoruri, care sa faca deliciului invitatilor.

Va invitam sa vizualizati cel mai recent proiect al nostru: ansamblul de coloane pentru nunta. La acest eveniment mirii si-au dorit un decor cu coloane clasice si arcada, care sa sustina instalatia de fluturi origami. La acest proiect a contribuit si artistul floral cu minunatele flori, care au intregit ansamblul si au adus un plus de eleganta.

Inaltimea arcadei in cel mai inalt punct este de 2,7 metri, iar coloanele au 2 metri inaltime. Rasina minerala fina asigura duritate si rezistenta la intemperii, precum si la razele UV.

In scurt timp ansamblul de coloane a devenit punctul principal pentru pozele de grup cu invitatii de la eveniment.

Aceste coloane decorative pot fi decorul potrivit pentru o ceremonie civila sau religioasa in aer liber.

Echipa noastra CoArtCo realizeaza la comanda orice model de coloane decorative sau alte elemente din polistiren, la orice dimensiuni, pentru orice tip de evenimente.

Le multumim mirilor pentru increderea acordata si ne bucuram ca am putut fi alaturi de ei intr-un moment atat de special!

Va invitam sa ne contactati si impreuna sa punem in practica cele mai frumoase decoruri pentru evenimente!